Over ons

Wij van Borduurstudio Snitjer vertellen u graag alles
over ons ondernemersavontuur!

Contact opnemen

Wie zijn wij

In 2019 zijn we met een nieuw ondernemersavontuur begonnen: Borduurstudio Snitjer. We zijn begonnen met het borduren van logo’s en teksten op motorzadels, gemaakt door MJ Seats. De vraag werd steeds groter en we hebben onze expertise uitgebreid naar bedrijfskleding. Logo’s, teksten, afbeeldingen en noem maar op: alles kan naar wens gemaakt worden. Of u nu (bedrijfs)kleding bij ons wilt aanschaffen of zelf aanlevert, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor het borduren van de ontwerpen maken we gebruik van de ZSK Sprint7, een professionele borduurmachine die de hoogste kwaliteit garandeert. Wij werken met Madeira borduurgaren, beschikbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Dit laat uw logo of tekst het beste tot zijn recht komen. Na het aanleveren van de opdracht wordt het ontwerp gedigitaliseerd en een borduurkaart aangemaakt. Eenmaal in ons bestand kunnen wij dezelfde borduurkaart steeds weer opnieuw gebruiken, bijvoorbeeld voor grotere aanvragen. Door de gespecialiseerde borduurmachine die we hebben, is het mogelijk om bij ons veel verschillende materialen te borduren: van stevig leer tot dunne tricots. We maken badges en applicaties, sleutelhangers en losse logo’s op maat.

Een persoonlijke noot. In 2018 ontstond het idee om samen met mijn man in zijn bedrijf MJ Seats (sinds 2012) aan de slag te gaan. Daar hoefde ik geen twee keer over na te denken! We zijn gespecialiseerd in het herstellen, aanpassen en opnieuw bekleden van motorzadels. Elke opdracht is uniek en wordt op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Om die wensen nog beter uit te voeren, ontstond het idee om ook het borduren van logo’s en teksten in het leer zelf te doen. Op deze manier hebben we het complete proces zelf in de hand en kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Inmiddels borduren we niet alleen voor de motorzadels, maar hebben we onze expertise uitgebreid naar bedrijfskleding. Deze kunnen door de klant aangeleverd worden, maar wij kunnen u de kleding ook zelf leveren. Op die manier kunt u het hele proces uit handen geven – wij zorgen ervoor dat u er geen werk van heeft. Dat regelen wij voor u!

We verwelkomen u graag in onze showroom of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Wat vinden onze klanten

TG Schouten

Geborduurde polo

MJSeats heeft mijn buddy naar mijn wens aangepast en tevens een hoes voor mijn panzadel gemaakt. Heel tevreden over het resultaat, snelle service en vakmanschap.

Herman

Borduren motorzadel

MJ Seats heeft mijn K100RS opnieuw bekleed. Keurig werk geleverd voor een gunstige prijs en binnen 1 week zit ie weer op mijn motor. Als nieuw! Heel erg bedankt!

© Borduurstudio Snitjer 2024
Ontwikkeld door Convident