Over ons

Wij van Borduurstudio Snitjer vertellen u graag alles
over ons ondernemersavontuur!

Contact opnemen

Wie wij zijn

Net 18 jaar en mijn MBO Detailhandel diploma op zak toen ik aan mijn eerste echte baan begon. Na 6 jaar met veel plezier in een drogisterij gewerkt te hebben werd het tijd voor een volgende stap.

Ruim 11 jaar heb ik bij een bedrijf gewerkt wat gespecialiseerd in haarverzorgings- en kleurproducten. Ik bezocht drogisterijen en gezondheidswinkels om het contact te onderhouden en hen van advies en informatie te voorzien. Dit deed ik door onder andere het geven van trainingen. Dat paste helemaal in mijn drogistenstraatje. Wat heb ik het daar naar mijn zin gehad! Geweldig leuke klanten en veel mooie ervaringen opgedaan.

Daarnaast werd ik moeder van twee fantastische meiden.
En kon ik alle twee goed combineren.

Daarna begon mijn ondernemersavontuur!
Begin 2018 ontstond het idee om me bij mijn man in het bedrijf te voegen. Ik hoefde niet lang na te denken. Wat een geweldige kans, MJ Seats!
In april 2018 was het zover: samen in een VOF!

En weer een jaar later, in april 2019 openen we Borduurstudio Snitjer! Een nieuwe uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb!

Neem contact op

Wat vinden onze klanten

TG Schouten

Geborduurde polo

MJSeats heeft mijn buddy naar mijn wens aangepast en tevens een hoes voor mijn panzadel gemaakt. Heel tevreden over het resultaat, snelle service en vakmanschap.

Herman

Borduren motorzadel

MJ Seats heeft mijn K100RS opnieuw bekleed. Keurig werk geleverd voor een gunstige prijs en binnen 1 week zit ie weer op mijn motor. Als nieuw! Heel erg bedankt!

© Borduurstudio Snitjer 2020
Ontwikkeld door Convident